Om

Die Zone

Zoneterapi

- energi og balance til din krop og sjæl

 

Ved at trykke på bestemte områder af din fod, påvirkes de ubalancer, du har i din krop og sjæl. Zonerne findes desuden på hænderne og i ansigtet, men jeg har valgt at behandle primært på fødderne med zoneterapi. Jeg arbejder ud fra et helhedssyn, dvs. at jeg ikke skelner mellem dit fysiske og dit psykiske velvære. Tilsammen danner fysikken og psyken den person, du er, og ved at arbejde med begge dele, opnås den balance i kroppen, der er  forudsætningen for et godt liv.

Zoneterapi er en gammel behandlingsform, der har sine rødder i de oprindelige folkestammer. I dag bygger zoneterapi også på meridianlæren i den Traditionelle Kinesiske Medicin (TKM). Ud fra meridianernes baner med deres tilhørende organer, klientens sygdomshistorie og fodens fortælling, søger zoneterapeuten af afdække årsagen til ubalancen i kroppen og hjælpe den tilbage på rette vej.

 

Zoneterapi

- hvornår gavner behandlingen?

 

Zoneterapi er ingen mirakelkur, men hjælper og lindrer ved en del helbredsmæssige problemer. Her er nævnt nogle af de typiske. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte mig. :)

 

Vægttab

Bi- og pandehulebetændelse

Stresssymptomer

Kredsløbsproblemer

Fordøjelseproblemer

Hovedpine

Muskelsmerter

PMS

Allergier

Hormonelle problemstillinger

Kolik

Maveproblemer

mm.

Øreakupunktur


Øreakupunktur bygger på Traditionel Kinesisk Medicin (TKM), der igen bygger på meridianlæren. Ved at påvirke de energistrømme, der uafbrudt løber igennem kroppen, søger behandleren at genoprette de ubalancer, der er i kroppen.

Øret gengiver hele kroppen som et mikrosystem, der kan påvirkes ved hjælp af bittesmå nåle (eller små kugler med et lille plaster), der sættes i det ydre øre. Ved at sætte nålene de respektive steder, arbejder jeg både med fysiske og psykiske ubalancer.

Gives øreakupunktur alene, skal nålene sidde i hhv. 26 eller 45 minutter afhængig af formålet. Samtidig med en zoneterapibehandling sidder nålene som udgangspunkt i den tid, behandlingen varer.


Øreakupunktur

- hvornår gavner behandlingen?


Øreakupunktur vil altid kunne understøtte en zoneterapibehandling. Men derudover er øreakupunktur særlig velegnet til at støtte op om


- vægttab

- rygeafvænning

- afvænning fra andre stoffer

- smertelindring


Er du i tvivl, om øreakupunktur vil kunne gavne dig, er du velkommen til at kontakte mig. :)


Zoneterapi - Øreakupunktur - Akupressur

Die Zone

Sabine Haugelund Hagens

Fynsvej 6, DK - 4654 Faxe LadepladsDie Zone er del af Akzent Oversættelse

Mobil 60745672

post(at)akzent.dk - www.akzent.dk